Kontakt

Kontakt os

  • Koldingvej 10
    DK-6580 Vamdrup
  • Balstrupvej 91
    DK-4100 Ringsted
  • tel +45 70 13 14 10
  • dansk@autologik.dk

Persondatapolitik

Dansk Auto Logik A/S er ansvarlig for behandling af dine personlige data. Vores juridiske oplysninger er:

Dansk Auto Logik A/S
CVR. 12625995
Koldingvej 10
DK-6580 Vamdrup

 

Om personoplysninger

Når du er kunde hos Dansk Auto Logik A/S, registrerer og opbevarer vi personoplysninger, som er nødvendige for at gennemføre det køb eller den service, som vi har indgået aftale med dig om. Det kan dreje sig om navn, selskab, stillingsbetegnelse, adresse, telefonnummer, e-mail.

Du kan f.eks. dele dine personlige identitetsoplysninger med os ved at være i kontakt med en af vores medarbejdere via e-mail, telefon eller pr. post. Du kan også dele dem via vores hjemmeside.

Når du sender dine personlige oplysninger, giver du os mulighed for at kontakte dig med et direkte svar på din forespørgsel. Du giver os også mulighed for at sende dig relevante oplysninger om os og vores produkter.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores oplysninger håndteres forsvarligt og lever op til dine rettigheder.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Vi anbefaler, at du kun sender os nødvendige data og aldrig personfølsomme data.

Vi deler normalt ikke oplysninger med tredjemand bortset fra vores serviceleverandører og rådgivere.
I nogle tilfælde kan det dog være nødvendigt for at Dansk Auto Logik A/S kan opfylde sine retlige forpligtelser eller beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Du kan til enhver tid anmode Dansk Auto Logik A/S om at oplyse disse tredjeparters identitet.

Vi opbevarer kun personlige data i nødvendigt omfang, og gemmer dem kun så længe, det er nødvendigt for at levere vores ydelser til dig og så længe, det er påkrævet af gældende lovgivning.

Dine rettigheder

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige, har du ret til at kræve disse rettet eller slettet. Du kan sende din anmodning til dansk@autologik.dk eller skrive til ovenstående adresse.