Kontakt

Kontakt os

AUTOTRANSPORT

Med mere end 160 moderne autotransportere besøger vi de fleste byer i Danmark hver dag.  Lastbilerne betjenes af vores erfarne og veltrænede chauffører, der løbende deltager i efteruddannelse.

Vores kunders biler transporteres og fastspændes på autotransporteren i henhold til de internationale regler i vores branche for at sikre optimal transportsikkerhed.

Vognparken serviceres og vedligeholdes af vores eget interne lastvognsværksted, som har den største ekspertise i Danmark inden for vedligehold af autotransportere.

Alt dette til sammen betyder: høj leveringssikkerhed og lav skadesprocent.

 

DERFOR ER VI DET SIKRE VALG!

 

DAG-TIL-DAG LEVERING

Den normale leveringstid for en bil er mellem 2-5 hverdage, alt efter om bilen skal krydse Storebælt.

Hvis det haster, har du mulighed for at bestille dag-til-dag levering mod at betale et fragttillæg. Du skal blot bestille transporten inden kl. 10:00, så bliver bilen leveret den efterfølgende arbejdsdag. Der kan være perioder med spidsbelastning, hvor vi ikke kan tilbyde dag-til-dag levering.

Hvis du ønsker at bestille dag-til-dag levering eller gerne vil høre nærmere herom, sidder vores medarbejderne i kundeservice klar til at hjælpe dig.

Du kan benytte vores kundeportal med Track & Trace, når du ønsker at bestille en transport. Læs mere her: Online booking og Track & Trace

Vær opmærksom på, at vi kun kører for erhvervskunder, så det kræver, at du har et CVR-nummer for at blive oprettet som kunde.

 

Driftsinfo
Book
Tracking