Kontakt

Kontakt os

IMPORT – EXPORT

Vores erfarne og dygtige medarbejdere i exportafdelingen er med til at sikre, at vi leverer samme høje service og kvalitet, som vi er vant til at give vores kunder i den danske afdeling.

Vi transporterer massevis af biler hen over grænsen – både for større kunder, som booker hele vognlæs, men også for mindre kunder, der skal have hentet og bragt en enkelt bil.

Afdelingen ledes i dag af 3 erfarne kørselsledere, og vi har hver uge mellem 5-10 autotransportere, der udelukkende kører import/export. Vi kører primært i Tyskland, men kommer også jævnligt i flere andre lande i Europa.

Vær opmærksom på, at vi kun kører for erhvervskunder, så det kræver, at du har et CVR-nummer for at blive oprettet som kunde.

UDVIDET FORSIKRING

Som transportør følger vi CMR-loven for alle transporter. Loven fastsætter en erstatningsbegrænsning til 8,33 sdr pr. kg beskadiget gods, hvilket dog i de fleste situationer ikke er tilstrækkeligt i forhold til bilens værdi.

Vi kan ikke fravige CMR-loven omkring vejgodstransport, men i samarbejde med vores forsikringsselskab, har vi sikret vores kunder en betydeligt bedre dækning, end loven foreskriver. Vi har tegnet en transportøransvarsforsikring, som er indeholdt i vores fragtpris i forbindelse med import og eksport, og hvor alle biler nu er ansvarsforsikret for op til 1.500.000 kr. pr. enhed. Hvis bilens værdi er højere end vores ansvarsdækning, anbefaler vi, at du tegner supplerende dækning hos dit eget forsikringsselskab. Læs også vores Almindelige forretningsbetingelser.

Ønsker du at bestille transport, modtage et uforpligtende tilbud, eller vil du bare gerne høre nærmere, er du meget velkommen til at skrive til udland@autologik.dk

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte en af vores exportmedarbejdere direkte pr. mail eller telefon. Find dem under Export/Import på kontaktsiden.

Driftsinfo
Book
Tracking