Kontakt

Kontakt os

  • Koldingvej 10
    DK-6580 Vamdrup
  • Balstrupvej 91
    DK-4100 Ringsted
  • tel +45 70 13 14 10
  • dansk@autologik.dk

IMPORT – EXPORT

Vores erfarne og dygtige medarbejdere i exportafdelingen er med til at sikre, at vi leverer samme høje service og kvalitet, som vi er vant til at give vores kunder i den danske afdeling.

Vi transporterer massevis af biler hen over grænsen – både for større kunder, som booker hele vognlæs, men også for mindre kunder, der skal have hentet og bragt en enkelt bil.

Afdelingen ledes i dag af 3 erfarne kørselsledere, og vi har hver uge mellem 5-10 autotransportere, der udelukkende kører import/export. Vi kører primært i Tyskland, men kommer også jævnligt i flere andre lande i Europa.

FORSIKRING

I samarbejde med vores forsikringsselskab har vi sikret vores kunder en betydeligt bedre dækning, end CMR-loven foreskriver. Som en del af vores fragtpris i forbindelse med import og eksport, er alle biler nu forsikret for 1.500.000 kr. pr. enhed. Hvis bilens værdi er højere end vores dækning, anbefaler vi, at du tegner supplerende dækning hos dit eget forsikringsselskab.

Ønsker du at bestille transport, modtage et uforpligtende tilbud, eller vil du bare gerne høre nærmere, er du meget velkommen til at skrive til udland@autologik.dk

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte en af vores exportmedarbejdere direkte pr. mail eller telefon. Find dem under Export/Import på kontaktsiden.