Kontakt

Kontakt os

KVALITET & MILJØ

 

Det er ikke uden grund, at vi er Danmarks førende virksomhed inden for vores branche – vi passer nemlig rigtigt godt på vores kunders biler!

Dansk Auto Logik er kvalitetscertificeret efter standarden ISO 9001.

Kvalitetsarbejdet er en helt naturlig del af vores hverdag og er med til at sikre, at vi opfylder kundekrav og forbliver skarpe, så vi hele tiden skaber de bedste løsninger for vores kunder.

For os betyder god kvalitet også, at der tages hensyn til vores omgivelser. Derfor valgte vi i 2005 at effektivisere miljøledelsen i vores virksomhed og har lige siden været miljøcertificeret i henhold til ISO 14001.

BV DK Skabelon_9001 - 14001 mgr system copy

Vi efterlever relevante lov- og myndighedskrav og overholder de internationale retningslinjer, der er fastlagt for vores type arbejde – de såkaldte ECG-regler, som omfatter både transport og opbevaring af biler.

Dansk Auto Logik vil være den foretrukne leverandør inden for billogistik. Det opnår vi ved at være den virksomhed i Danmark, der har den højeste kvalitet inden for branchen. Det vil sige: Høj leveringssikkerhed og lav skadesprocent.  Samtidig stræber vi hele tiden efter at gennemføre vores serviceydelser så miljørigtigt som muligt både i forbindelse med vores transport og klargøring af biler.

Se vores miljøcertifikat og vores kvalitetscertifikat.

Vi ønsker en åben dialog med alle interesseparter, og spørgsmål vedrørende Dansk Auto Logiks arbejde med kvalitet og miljø kan rettes til vores kvalitetschef.

Driftsinfo
Book
Tracking