Kontakt

Kontakt os

ONLINE BOOKING

Som kunde i Dansk Auto Logik kan du benytte dig af vores kundeportal. Her kan du nemt og hurtigt oprette dine transportbestillinger og se historikken over dine tidligere bestillinger.

På portalen kan du vælge, om du ønsker at modtage notifikationer på SMS og/eller mail med informationer om bestillingens oprettelse, planlægning, afhentning og levering. Herunder også evt. forsinkelser eller ændringer til det oprindeligt planlagte.

Både eksisterende og nye kunder kan oprette sig på portalen. Vær opmærksom på, at vi kun kører for erhvervskunder, så du skal have et CVR-nummer. Hvis du ønsker at blive oprettet som bruger på kundeportalen, kan du gøre det her: Opret bruger

Opret din transportbestilling her: Kundeportal

Vi sidder naturligvis også klar ved både telefoner og mail, hvis du foretrækker at booke via disse kanaler. Notifikationer kan også sendes på bookinger, der ikke er oprettet på kundeportalen.

 

TRACK & TRACE

Transportbestillinger kan følges via Track & Trace. Med transportbestillingens trackingnummer kan du søge informationer om igangværende og afsluttede transporter. Geotags sikrer, at du præcist kan se, hvor langt, vi er nået med din bestilling. Du kan se, hvornår bilen senest forventes leveret, om bilen er afhentet, omlæsset og leveret. Du kan også se, hvem der har kvitteret for modtagelsen, og om der er noteret en skade på bilen.

En transportbestilling trackes via et trackingnummer. Nummeret står i den bekræftelse, du modtager, når du bestiller transporten fra kundeportalen.

Track din bil her

Track & Trace tilbydes også på bookinger, du ikke selv har oprettet på kundeportalen. Såfremt du ikke benytter dig af portalen, men ønsker at benytte dig af Track & Trace, kan du tilmelde dig Notifikationer ved at skrive til kundeservice@autologik.dk

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at komme i gang, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 70 13 14 10 eller kundeservice@autologik.dk

 

Driftsinfo
Book
Tracking