Kontakt

Kontakt os

OMBYGNING TIL VAN

På vores certificerede værksteder i Vamdrup og Ringsted ombygger vi personbiler til varebiler. Bilerne bygges om efter importørernes retningslinjer og gældende lovgivning. Som på alle andre områder i vores forretning, stiller vi høje krav til kvaliteten af vores arbejde samt til de materialer, vi benytter i forbindelse med ombygningen.

Mange af de biler, vi ombygger til VAN kommer direkte ind på vores pladser fra bilfabrikkerne, og hvis bilen er forudbestilt som VAN, bygger vi den om, inden den fragtes ud til slutdestinationen. Vores kunder sparer derved ikke kun leveringstid, men også transportomkostninger.

Har du behov for at få transporteret en bil til et af vores værksteder, er vores medarbejdere i kundeservice naturligvis klar til at hjælpe dig med bestilling af transport. Du er også velkommen til at skrive til ombygning@autologik.dk, hvor du kan bestille både ombygning og transport og forhøre dig om priser.

 

OMBYGNING – KORT FORTALT

For alle ombygninger udføres følgende:

  • Bagsæder og seler fjernes
  • Bagruder limes fast
  • Der isættes en stålramme i bunden
  • Oven på stålrammen fastmonteres en bundplade
  • Der ilægges bundtæppe
  • Der monteres en adskillelse til varerummet bag forsæderne
  • Der monteres en skærmplade bag førersæde

Alt efter bilmodel, kan man foretage forskellige tilvalg: skærmplade bag passagersæde, skjulte opbevaringsrum under bundtæppe, eller eksempelvis et aflåst rum i adskillelsesvæg. I alle biler kan vi også tilbyde at montere solfilm på bagruder.

Skal du have ombygget et større antal biler, eller har du mere specielle ønsker til din varebil, er du velkommen til at kontakte Teknisk chef, Tom Malev, på tm@autologik.dk.

Driftsinfo
Book
Tracking