Kontakt

Kontakt os

Ramt af egen succes


d. 24/04 2017

For 5 år siden indførte vi muligheden for at flytte en bil på Dag-til-Dag vilkår, idet vi gerne vil hjælpe vores kunder, når det for alvor brænder på, og bilen skal ekstra hurtigt frem.

Flere og flere kunder har vænnet sig til muligheden, og anvendelsen af Dag-til-Dag kørsler er steget nærmest eksplosivt. Fra kun at modtage 10-20 bestillinger dagligt, har vi i marts måned flyttet mere end 7.000 biler på Dag-til-Dag vilkår, svarende til 20% af alle biler, vi transporterer i Danmark.

Ovennævnte succes betyder, at vores udnyttelse af lastbiler og chauffører bliver ineffektiv, idet vi oftest må køre ekstra ture for at hente eller levere hastebilerne.

Vi ønsker fortsat at yde den ekstra indsats, som en Dag-til-Dag bestilling kræver, men har samtidig behov for at genetablere en høj effektivitet i et marked, hvor der p.t. efterlyses mere transportkapacitet end der umiddelbart findes. Med virkning fra den 1. maj, har vi derfor valgt at forhøje tillægsprisen på Dag-til-Dag transport med kr. 125,00, i et håb om, at denne tillægsydelse kun anvendes i presserende situationer.

 

 
Driftsinfo
Book
Tracking