Kontakt

Kontakt os

Citroën


d. 28/08 2014

Hovedparten af bilerne ankommer til vores terminal i Vamdrup, hvorfra vi leverer dem til forhandlere i hele Danmark. VAN-ombygning sker primært i Vamdrup.


Vi fik bestilling på at flytte et større antal biler for Henrik Larsen Biler A/S, Citroën i Albertslund. I den forbindelse sendte erhvervskonsulent Michael Bøje Petersen denne flotte tilbagemelding til Irene Nielsen i vores kundeservice:


“Så er vi ved at være i mål…..78 stk biler til ISS/Forsvaret…vi mangler nogle få endnu… Men en meget stor ros og  tak til jer alle hos autologik fra os i Albertslund med at få bilerne frem rettidigt.

Informationsniveau fra dig/jer omkring leveringsdatoer med mere har været meget højt…chauffører har tacklet evt. små leveringsproblemer med kontaktpersoner med et smil på læben…
Her i Albertslund har vi jo ikke en stor mark at sætte bilerne på som i Jylland……så nogle gange skulle vi lige hente et par biler frem i nærheden og kører den op til transportvognen….igen intet problem med chaufføren, de hjalp selv til med at få hentet bilerne frem….positivt.
Leveringsterminer på bilerne blev holdt inden for den aftalte tid…hurtigt og nemt…..Denne mail må du gerne sende rundt til de rette personer hos jer…..øverst på toppen og helt ned på gulvet….ingen nævnt ingen glemt…..”
Driftsinfo
Book
Tracking