Kontakt

Kontakt os

Dansk Auto Logik overtager Vamdrup Klargøringscentral


d. 09/06 2015

Vores mangeårige samarbejdspartner, Bilkoncernen Nic. Christiansen Holding, sælger sin klargøringscentral i Vamdrup til Auto Logik med overtagelse d. 1. september 2015. Det sker som led i Nic. Christiansen Holdings strategi om at holde fokus på deres kernekompetencer – salg og service af biler samt mobilitetsydelser.

Vamdrup Klargøringscentral råder over 40.000 m2 indhegnet areal. Centralen klargør ca. 12.000 biler om året og ombygger ca. 250 biler til varebiler.

Vi er glade for og stolte af, at Nic. Christiansen har valgt at sælge deres klargøringscentral til os. Det er et udtryk for, at vi betragtes som en professionel samarbejdspartner, og at Nic. Christiansen Holding har tillid til, at vi har den rigtige kapacitet og kompetence til at overtage klargøringen af Hyundai, Land Rover og Jaguar.

Vi har i mange år transporteret biler for selskaberne i Nic. Christiansen Gruppen, og har i den forbindelse også haft et tæt forhold til Vamdrup Klargøringscentral og alle deres medarbejderne, som vi glæder os til at kunne byde velkommen i Dansk Auto Logik. Med aftalen skaber vi yderligere aktivitet på vores store anlæg i Vamdrup, og det er vores mål, at vi med vores stordriftsfordel kan tilbyde Nic. Christiansen Gruppen en større fleksibilitet i forbindelse med klargøringsopgaver af deres biler.
Driftsinfo
Book
Tracking