Kontakt

Kontakt os

Høje salgstal i vente


d. 19/06 2014

Autotransportere på StorebæltHos Dansk Auto Logik A/S kan vi melde om et usædvanligt højt aktivitetsniveau.  Juni måned er normalt en meget travl måned, men i år er den startet i højeste gear. I de seneste par uger, har vi oplevet en aktivitetsfremgang, som vi ikke har set tidligere. Vi har normalt altid ekstra lastbiler, vi kan sætte ind, men lige nu er alle lastbiler i gang.

Dansk Auto Logik A/S har konsolideret sin førerposition på det danske marked. Vi har igen fået ansvaret for distribution af alle Mercedes biler i Danmark, og pr. 1. juni har vi også fået opgaven med at distribuere Dacia, Nissan og Renault til forhandlere vest for Storebælt. Disse nye kunder kan dog langt fra forklare hele stigningen, hvorfor vi forudser pæne salgstal for bilbranchen – også i de kommende par måneder.

Vi ervant til, at aktivitetsniveauet svinger i forhold til bilsalget, og ofte kan de kommende måneders indregistreringstal forudses netop i forhold til, hvor mange biler vi har flyttet. Medmindre forhandlerne sætter alle bilerne på lager, tør vi godt love, at der fortsat kommer meget høje indregistreringstal.
Driftsinfo
Book
Tracking