Kontakt

Kontakt os

Fuld transportforsikring ved import og eksport af biler


d. 10/03 2016

Det er rettidig omhu at reagere, inden den store ulykke opstår! Derfor har vi nu etableret en forsikringsløsning, der gør, at biler der bliver hentet hjem fra Europa, er betydeligt bedre forsikret, end loven foreskriver.

Som transportør følger vi CMR-loven for udenlandske transporter. Loven fastsætter en erstatningsbegrænsning til 8,33 sdr pr. kg beskadiget gods, hvilket dog i de fleste situationer ikke er tilstrækkeligt i forhold til bilens værdi.

Vi kan ikke fravige CMR-loven omkring vejgodstransport, men i samarbejde med vores forsikringsselskab, har vi sikret vores kunder en betydeligt bedre dækning, end loven foreskriver.  Som en del af vores fragtpris i forbindelse med import og eksport, er alle biler nu forsikret for 750.000 kr. pr. enhed. Hvis den transporterede bil er endnu dyrere, kan vores ordrekontor hjælpe med at tegne en tillægsforsikring, så bilen er behørigt forsikret i forhold til dens værdi.

Udover at vi bruger mange ressourcer på materiel og uddannelse af chauffører, har vi med dette tiltag også skabt en betydeligt større tryghed for vores kunder. Vi bestræber os altid på at være det sikre valg, når der skal vælges en transportløsning – nu er vi blevet et endnu mere sikkert valg!
Driftsinfo
Book
Tracking