Kontakt

Kontakt os

Nyt samarbejde – større kapacitet


d. 01/11 2013

Auto Logik oplever fortsat vækst, og går nu nye veje for at skaffe ekstra kapacitet. For at imødekomme den stigende efterspørgsel, har vi netop indgået aftale med 3 undervognmænd, således at deres lastbiler og chauffører fremover vil servicere Auto Logik.

Driftsdirektør Steffen Yde fortæller: ”Vi har haft så kraftig vækst, især i det seneste år, at vi har haft svært ved at skaffe chauffører og lastbiler nok. Nu har vi indgået aftale med 3 erfarne vognmænd, som tilsammen kan stille den kapacitet til rådighed, som vi har behov for. Det er vigtigt for vores danske kunder, at chaufførerne er dansktalende. Derfor har vi helt fravalgt muligheden for at benytte udenlandske underleverandører.”

De 3 vognmænd starter med at køre for Auto Logik i begyndelsen af november måned. Selvom alle chaufførerne har erfaring med håndtering af en autotransporter, skal de igennem en grundig oplæring, inden de sendes ud til kunderne. ”Chaufførerne vil få indgående kendskab til Auto Logiks procedurer og måde at arbejde på og ikke mindst til vores værdier og holdninger,” siger Steffen Yde. ”Når man bærer vores arbejdstøj, forpligter man sig til at yde en service, der ligger helt i top.”

Lastbilerne, som de selvstændige vognmænd stiller til Auto Logiks rådighed, bliver enten malet røde eller får påsat tydelige logoer, så de indgår som en integreret del af Auto Logiks kapacitet, som nu består af mere end 100 autotransportere.

 
Driftsinfo
Book
Tracking